Data en AI Services

Datagedreven, mogelijk gemaakt door AI

A purple and blue abstract design on a white background.

Data en AI Services

Data en Artificial Intelligence (AI) zien we overal om ons heen. Ze beïnvloeden wat we zien en geloven. AI is meer dan ‘gewoon’ technologie; het maakt het mogelijk voor organisaties om flinke verbeteringen te realiseren in productiviteit en inzichten. Data en AI zijn de drijvende krachten achter de digitale transformatie en bieden enorme kansen voor innovatie, efficiëntie en concurrentievoordeel. 
 
Het landschap van Data en AI wordt snel complexer. Nieuwe modellen, platforms, tools en applicaties worden in rap tempo op de markt gebracht. En achter de hype kunnen we al patronen herkennen: AI is afhankelijk van hoe goed je voorbereid bent en je data uniform gemaakt hebt. Daarbij is AI ook afhankelijk hoe goed je jouw modellen traint en hoe je omgaat met lastige uitdagingen zoals schaalbaarheid, security en data-governance. 
 
Wil je een datagedreven organisatie worden? Lees dan verder hoe onze Data & AI Services hierbij kunnen ondersteunen. 

 

Uitdagingen op het gebied van AI

Data & AI bieden enorme kansen voor de samenleving en de economie, maar brengen ook uitdagingen en risico's met zich mee.

 

 • 32-percent-blue-icon

  Datamanagement staat op de eerste plek qua technische belemmeringen voor AI/Machine Learning (S&P Research, 2023).

  (S&P Research, 2023)

 • 28-percent-blue-icon

  De adoptie van AI/ML gaat steeds sneller binnen organisaties, maar slechts 28% heeft het enterprise-niveau behaald (S&P Research, 2023).

  (S&P Research, 2023)

 • 2nd-white-icon

  Generatieve AI wordt als tweede risico genoemd door senior risicomanagers (Gartner, 2023).

  (Gartner, 2023)

Laat data voor je werken en wees succesvol met AI

Er zijn fundamentele onderdelen, of draadjes, die samengebracht moeten worden om AI te laten werken. Elk draadje is essentieel om een AI-project te laten slagen. SoftwareOne Intelligence Fabric helpt je met het aan elkaar breien van deze draden. Onze specialisten begrijpen hoe geweven moet worden zodat organisaties kunnen slagen met AI.
 
SoftwareOne is een toonaangevende leverancier van oplossingen en diensten voor data en artificial intelligence (AI). Wij helpen onze klanten om hun digitale transformatie te versnellen en hun bedrijfsresultaten te verbeteren met behulp van onze Intelligence Fabric, een uitgebreide, conforme, veilige, efficiënte, schaalbare en toekomstbestendige methodologie voor data en AI.

SoftwareOne Intelligence Fabric
Abstract background with intersecting lines and vibrant colors

Versnel jouw route met incentives

SoftwareOne biedt digitale transformatie op enterpriseniveau voor organisaties van elke grootte, door het combineren van IT-services, softwarelicentie-expertise en beschikbare incentives van hyperscalers om kosten te besparen. We zorgen dat alle oplossingen optimaal zijn qua kosten, onderbouwd met een sterke casus voor de Return on Investment.

Onze partnerschappen op het hoogste niveau met Microsoft, AWS en Google bieden wat jij nodig hebt: bouwen, moderniseren en innoveren met toonaangevende cloudproviders.

 • Microsoft logo
 • AWS logo
 • Google logo

Meer inzichten over Data & AI

White and gray blocks forming a pattern

Klaar voor AI?

Neem contact op met onze experts om een vrijblijvende AI-sessie te plannen

Klaar voor AI?

Neem contact op met onze experts om een vrijblijvende AI-sessie te plannen